X
Tik hier voor de mobiele versie van de website.

Ondersteuningsforum

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

Clerical error in firefox for Turkish language in https sites

Geplaatst

Hi,

I am using firefox since version 3. But this error haven't changed yet.Now i am using version 6.

When i enter a site using https here is a picture like mozilla.com. http://i.imgur.com/uosNE.png In this picture there isn't a problem.


But when i enter other https sites like wordpress.org or microsoft.com here are the pictures. http://i.imgur.com/WeMl0.png http://i.imgur.com/G087f.png

On the second line it says "Bu site ile aNanızdaki bağlantı...." But it must say "Bu site ile aRanızdaki bağlantı......"


I know this is one letter but in Turkish it is a bad meaning.

I couldn't find a place to report it so I opened this issue here.Hope this error will fix in future releases.

Hi, I am using firefox since version 3. But this error haven't changed yet.Now i am using version 6. When i enter a site using https here is a picture like mozilla.com. [http://i.imgur.com/uosNE.png http://i.imgur.com/uosNE.png] In this picture there isn't a problem. But when i enter other https sites like wordpress.org or microsoft.com here are the pictures. [http://i.imgur.com/WeMl0.png http://i.imgur.com/WeMl0.png] [http://i.imgur.com/G087f.png http://i.imgur.com/G087f.png] On the second line it says "Bu site ile aNanızdaki bağlantı...." But it must say "Bu site ile aRanızdaki bağlantı......" I know this is one letter but in Turkish it is a bad meaning. I couldn't find a place to report it so I opened this issue here.Hope this error will fix in future releases.

Bewerkt door rslinks op

Gekozen oplossing

Thanks for pointing this out rslinks! I've filed a bug to keep this tracked: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=679631

In the future, if you find bugs/errors like this (when you know that there is a specific bug in the product and you're not trying to diagnose a problem), the best place to go is https://bugzilla.mozilla.org/ where you can submit bug reports.

Cheers, David

Dit antwoord in context lezen 1

Aanvullende systeemdetails

Geïnstalleerde plug-ins

  • np-mswmp
  • Shockwave Flash 10.3 r183
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.6.1.629
  • GEPlugin
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_26 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • 4.0.60531.0
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.0

Toepassing

  • Useragent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:6.0) Gecko/20100101 Firefox/6.0

Meer informatie

David Tenser 30 oplossingen 310 antwoorden

Gekozen oplossing

Thanks for pointing this out rslinks! I've filed a bug to keep this tracked: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=679631

In the future, if you find bugs/errors like this (when you know that there is a specific bug in the product and you're not trying to diagnose a problem), the best place to go is https://bugzilla.mozilla.org/ where you can submit bug reports.

Cheers, David

Thanks for pointing this out rslinks! I've filed a bug to keep this tracked: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=679631 In the future, if you find bugs/errors like this (when you know that there is a specific bug in the product and you're not trying to diagnose a problem), the best place to go is https://bugzilla.mozilla.org/ where you can submit bug reports. Cheers, David
Hasan 469 oplossingen 5600 antwoorden

Troubleshooting extensions and themes

If you have HTTPS Everywhere 1.0 extension, Uninstall/Remove it

Uninstall an Add-on

Check and tell if its working.

Troubleshooting extensions and themes * https://support.mozilla.com/en-US/kb/Troubleshooting%20extensions%20and%20themes If you have HTTPS Everywhere 1.0 extension, Uninstall/Remove it Uninstall an Add-on * https://support.mozilla.com/en-US/kb/Cannot%20uninstall%20an%20add-on Check and tell if its working.

Vraageigenaar

@djst Good to learn that.Thanks for reporting it.

@mha007 I have HTTPS Everywhere and uninstalled it but same issue.I think this isn't about an extension because i have been using this addon for 3-4 months and this clerical error was still exist before installing that addon.

@djst Good to learn that.Thanks for reporting it. @mha007 I have HTTPS Everywhere and uninstalled it but same issue.I think this isn't about an extension because i have been using this addon for 3-4 months and this clerical error was still exist before installing that addon.