Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Learn More

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

Playback ID: XgxFQ0JHpfCeYjAu

  • 16 antwoorden
  • 0 hebben dit probleem
  • 32 weergaven
  • Laatste antwoord van jonzn4SUSE

more options

please resolve , i am not able to run videos on you tube due to this error.Playback ID: XgxFQ0JHpfCeYjAu

please resolve , i am not able to run videos on you tube due to this error.Playback ID: XgxFQ0JHpfCeYjAu

Alle antwoorden (16)

more options

clear your cache, in Firefox settings, under privacy and security, then click the "Clear Data" button that's to the right of cookies and site data.

more options

@BeerBaroN23 still it is not working , i have followed all the above mentioned steps. :(

more options

What happens when you try to play a video on YouTube?

more options

You only show the ID of the video that fails to play and not the actual error.

Can you attach a screenshot?

You can check the Web Console for media related messages.

more options

@ cor-el, i have attached the screenshot, please check it and help me to resolve this issue. thank you

more options

@Terry , Please check the screenshot

Thank you

more options

The video works for me. see screenshot Are you having an issues with all videos or just this one? What OS? X11 or Wayland?

Try downloading Firefox from Mozilla. Download, unzip, and run firefox-bin from the folder and see if you have the same issue. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release


Operating System: openSUSE Tumbleweed 20230709 KDE Plasma Version: 5.27.6 KDE Frameworks Version: 5.108.0 Qt Version: 5.15.10 Kernel Version: 6.3.9-1-default (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Xeon® CPU E3-1535M v6 @ 3.10GHz Memory: 62.2 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa Intel® HD Graphics P630 Manufacturer: HP Product Name: HP ZBook 17 G4

more options

@jonzn4SUSE this problem is not occur to all the videos but 4 out of 10 are like that only. even when i opened LinkedIn here also same thing happens. i am using Linux centos. But same video is run in the Chrome.

more options

Remember... you need to provide links so that we can try to replicate.

more options
more options

What version of centos? Are your ffmpges current for your OS? Run ffmpeg -verson. see screenshot I'm on a rolling distro so the versions will differ. Did you try Firefox from Mozilla?

more options

The both work for me. see screenshots

Bewerkt door jonzn4SUSE op

more options

yes surely, i already know it works for others, but not in mine case, thats why i asking for help dear.

CENTOS LINUX 7 , GNOME version : 3.28.2

more options
more options

is this problem not going to resolve ? :(

more options

The problem is not the browser, but your system. The error you got from the linkedin video tells you that your system does not supported the media format. Again... Did you try Firefox from Mozilla? Did yo run the ffmpeg -version to see what's installed? The test site link I gave you wil also show your versions for ffmpeg and generate test videos. I'm off to work. Good Luck.