Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Learn More

Kan jeg skjule "reklamen" for Edge, der vises i "Søg"

  • Geen antwoorden
  • 0 hebben dit probleem
  • 1 weergave
more options

Hej

(Jeg er lidt forvirret over at ende et sted, hvor der "tales" engelsk, når jeg startede på den danske supportside ...)

Endelig er det lykkedes mig at undgå, at Edge konstant installerede sig selv. Det har jeg kæmpet med.

Nu vil jeg gerne spørge om Firefox kan hjælpe mig med at undgå den "reklame" for Edge, der vises de fleste gange, når jeg trykker på "Søg" nede i venstre hjørne.

Den irriterer mig, fordi: 1. Jeg aldrig nogensinde skal have Edge 2. Den tager pladsen for vigtigere ting 3. Krydset til at lukke med forsvinder, når jeg bevæger cursoren derop ad.

Kan I mon hjælpe?

Venlig hilsen Hanne B. Stegemüller

Hej (Jeg er lidt forvirret over at ende et sted, hvor der "tales" engelsk, når jeg startede på den danske supportside ...) Endelig er det lykkedes mig at undgå, at Edge konstant installerede sig selv. Det har jeg kæmpet med. Nu vil jeg gerne spørge om Firefox kan hjælpe mig med at undgå den "reklame" for Edge, der vises de fleste gange, når jeg trykker på "Søg" nede i venstre hjørne. Den irriterer mig, fordi: 1. Jeg aldrig nogensinde skal have Edge 2. Den tager pladsen for vigtigere ting 3. Krydset til at lukke med forsvinder, når jeg bevæger cursoren derop ad. Kan I mon hjælpe? Venlig hilsen Hanne B. Stegemüller
Gekoppelde schermafbeeldingen

U moet zich aanmelden bij uw account om op berichten te antwoorden. Stel een nieuwe vraag als u nog geen account hebt.