Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Learn More

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

bij opstarten van onze website www.kelderscomfortschoenen.nl in prive-venster Firefox krijg ik steeds foutmelding: oops er ging iets mis ga naar homepage, chache en geschiedenis worden steeds gewist bij afsluiten firefox

  • 3 antwoorden
  • 1 heeft dit probleem
  • 7 weergaven
  • Laatste antwoord van Enigma

more options

bij opstarten van onze website www.kelderscomfortschoenen.nl in prive-venster Firefox krijg ik steeds foutmelding: oops er ging iets mis ga naar homepage, chache en geschiedenis worden steeds gewist bij afsluiten firefox

bij opstarten van onze website www.kelderscomfortschoenen.nl in prive-venster Firefox krijg ik steeds foutmelding: oops er ging iets mis ga naar homepage, chache en geschiedenis worden steeds gewist bij afsluiten firefox

Alle antwoorden (3)

more options

Hallo  info3095,

Wanneer ik Firefox gebruik krijg ik precies hetzelfde als U.

Gebruik ik echter Edge, dan laadt de pagina, maar dan ontbreken de bovenste twee balken, hetgeen de pagina onbuikbaar maakt.

Daar U spreekt over  "onze website",  neem ik aan dat U de eigenaar van de site bent. Misschien kunt U de ontwerper/programmeur van de site hiernaar laten kijken ?

In ieder geval bent U op dit moment beter af met Firefox .....

Eén dingetje dat U zou kunnen doen in Firefox is kijken of het webconsole enige duidelijkheid biedt   (Ctrl + Shift + K).

Wèl is me opgevallen dat, wanneer ik de site "google", ik allerlei links naar subpagina's krijg, en clicken daarop levert geen enkel probleem op.

Bewerkt door Enigma op

more options

A simple reload via the Reload/Stop toolbar button or F5 is sufficient for me to get the page content. I don't know what is causing this (could be cookies or local storage that isn't initialized). I need to make the Firefox window width enough (about 1015 or more) to make the two top sections appear, so it looks these are suppressed by @media rules.

more options

cor-el said

A simple reload via the Reload/Stop toolbar button or F5 is sufficient for me to get the page content. I don't know what is causing this (could be cookies or local storage that isn't initialized). I need to make the Firefox window width enough (about 1015 or more) to make the two top sections appear, so it looks these are suppressed by @media rules.

Well, whaddaya know :   reloading the page does indeed work !   (pressing that "ga naar homepage" button is just as easy though ....)

In Edge it doesn't make a difference:   the two top bars still won't show, but that's not a Firefox problem ......