Zoeken in Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

Videos no longer play

  • 1 antwoord
  • 1 heeft dit probleem
  • 166 weergaven
  • Laatste antwoord van FredMcD

more options

I have been playing videos with no problem using FF since the last time I had to update Adobe Flash player (which always shows up in a blank Download Manager). Anyway I tried Refreshing FF and it came up as 32 bit version (not sure if it had been 64 bit before or not) but still didn't work. Checked Silverlight and it is up to date and so is Adobe Flash Player so updated to 64 bit FF but still having trouble with some of the videos. I especially use the service provider at https://www.wwgoa.com but I can no longer play their videos. Youtube videos and these 2 content providers work: http://elitedaily.com/video/ and here http://www.sportsnet.ca/videos/but other sites do not always work.

But this example at https://www.wwgoa.com/video/strength-of-glue-joints-000330/?utm_source=newsletter&utm_campaign=A6134&vsoid=A6134 Or any of the next 4 content providers do NOT: http://allthingsd.com/20070301/web-videos/ http://video.nationalgeographic.com/video/news/101-videos/mars-101-1?source=searchvideo https://www.grammy.com/videos http://fortune.com/video/ I hope someone can help soon as the one content provider charges. Thanks Barry

Gekoppelde schermafbeeldingen

Gekozen oplossing

Crashes or other problems with certain multimedia content in Firefox (such as Flash videos, animations or games) can often be resolved by performing the steps in these Knowledge Base articles:

Please tell us if this helped!

Dit antwoord in context lezen 👍 0

Alle antwoorden (1)

more options

Gekozen oplossing

Crashes or other problems with certain multimedia content in Firefox (such as Flash videos, animations or games) can often be resolved by performing the steps in these Knowledge Base articles:

Please tell us if this helped!