X
Tik hier voor de mobiele versie van de website.

Ondersteuningsforum

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

No Sound in Firefox

Geplaatst

I was clicking on YouTube links on a forum and everything was working fine. Suddenly, I re-clicked on one of the links and... no sound. I've:

-Clicked on the other links that had just been working... no sound. -Tried Vimeo... no sound. -Tried Internet Explorer and files from my PC and I get sound. -I downloaded the Flashplayer for YouTube and tried in both Flash and HTML mode... no sound. -Tried clearing my cache and restarting... no sound.

When I play videos I can open the volume mixer, everything's unmuted, but there is no "green bar" that shows sound coming from Firefox. This makes absolutely no sense why it suddenly went from working to not working when I didn't change anything.

I was clicking on YouTube links on a forum and everything was working fine. Suddenly, I re-clicked on one of the links and... no sound. I've: -Clicked on the other links that had just been working... no sound. -Tried Vimeo... no sound. -Tried Internet Explorer and files from my PC and I get sound. -I downloaded the Flashplayer for YouTube and tried in both Flash and HTML mode... no sound. -Tried clearing my cache and restarting... no sound. When I play videos I can open the volume mixer, everything's unmuted, but there is no "green bar" that shows sound coming from Firefox. This makes absolutely no sense why it suddenly went from working to not working when I didn't change anything.

Aanvullende systeemdetails

Geïnstalleerde plug-ins

  • Foxit PhantomPDF Plug-In For Firefox and Netscape
  • Intel web components for Intel® Identity Protection Technology
  • Intel web components updater - Installs and updates the Intel web components
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 11.65.2 for Mozilla browsers
  • The plugin allows you to have a better experience with Microsoft SharePoint
  • Shockwave Flash 19.0 r0
  • VLC media player Web Plugin
  • iTunes Detector Plug-in

Toepassing

  • Firefox 42.0
  • Useragent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:42.0) Gecko/20100101 Firefox/42.0
  • Ondersteunings-URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/42.0/WINNT/en-US/

Extensies

  • Adblock Plus 2.6.11 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})
  • Amazon Toolbar 1.4.0 (FFAmazonShoppingToolbar@wangtom.com)
  • Dictionary Extension 3.0.12.1.1-signed (jid0-raWjElI57dRa4jx9CCiYm5qZUQU@jetpack)
  • Flash and Video Download 1.77 ({bee6eb20-01e0-ebd1-da83-080329fb9a3a})
  • FlashGot 1.5.6.12.1-signed ({19503e42-ca3c-4c27-b1e2-9cdb2170ee34})
  • Hide Tab Bar With One Tab 1.5.1-signed ({e5bbc237-c99b-4ced-a061-0be27703295f})
  • Logitech SetPoint 6.5 ({F003DA68-8256-4b37-A6C4-350FA04494DF})
  • Multi Links 3.0.0.19.1-signed (multilinks@plugin)
  • YouTube Flash Video Player 42.0 ({f3bd3dd2-2888-44c5-91a2-2caeb33fb898})
  • Bulk Image Downloader 4.39.0.0.1-signed ({524B8EF8-C312-11DB-8039-536F56D89593}) (Inactief)
  • EPUBReader 1.5.0.6.1-signed ({5384767E-00D9-40E9-B72F-9CC39D655D6F}) (Inactief)
  • New Tab by Yahoo 1.3.0 (jid1-G80Ec8LLEbK5fQ@jetpack) (Inactief)
  • Norton Identity Safe 2015.5.6.76 ({C1A2A613-35F1-4FCF-B27F-2840527B6556}) (Inactief)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Grafisch

  • adapterDescription: AMD Radeon R9 200 Series
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x679a
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: aticfx64 aticfx64 aticfx64 aticfx32 aticfx32 aticfx32 atiumd64 atidxx64 atidxx64 atiumdag atidxx32 atidxx32 atiumdva atiumd6a atitmm64
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: 3072
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 00000000
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x1002
  • adapterVendorID2:
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 6.3.9600.17999
  • driverDate: 12-6-2013
  • driverDate2:
  • driverVersion: 13.251.0.0
  • driverVersion2:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'direct2d 1.1', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'direct2d 1.1', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • supportsHardwareH264: True
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (AMD Radeon R9 200 Series Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Direct3D 11

Aangepaste voorkeuren

Div

  • User JS: nee
  • Toegankelijkheid: nee

Vraageigenaar

OK, I found a very inconvenient work-around. Apparently, sound stops working whenever I click while a video is playing. It does it whether I skip forward or go back a page. I have to open Sound, switch my Default output, and then switch it back for the sound to come on again. It doesn't do this on Internet Explorer. Is there a sudden conflict between my mouse and Firefox sound?

OK, I found a very inconvenient work-around. Apparently, sound stops working whenever I click while a video is playing. It does it whether I skip forward or go back a page. I have to open Sound, switch my Default output, and then switch it back for the sound to come on again. It doesn't do this on Internet Explorer. Is there a sudden conflict between my mouse and Firefox sound?
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17540 oplossingen 158604 antwoorden

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox menu button/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox menu button/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
Start Firefox in <u>[[Safe Mode|Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions (Firefox menu button/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem. *Switch to the DEFAULT theme: Firefox menu button/Tools > Add-ons > Appearance *Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes

Vraageigenaar

Same problem in Safe Mode. I've downloaded Chrome and I'm not having this problem either, so it's definitely something with Firefox...

Same problem in Safe Mode. I've downloaded Chrome and I'm not having this problem either, so it's definitely something with Firefox...