De zoekbalk aan uw Firefox-werkbalk toevoegen

U kunt het web doorzoeken vanaf de adresbalk, of u kunt uw zoekinstellingen in Firefox wijzigen voor het gebruik van een aparte zoekbalk.

add search bar 57

Volg deze stap om een zoekbalk aan uw Firefox-werkbalk toe te voegen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Klik in het linkerpaneel op Zoeken.
  3. Klik op Zoekbalk toevoegen in werkbalk.
    add search box button 57
  4. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.
Tip: dit is een andere manier om de zoekbalk toe te voegen of te verwijderen: klik op de menuknop Fx57Menu , kies 57customize-icon.png Aanpassen…, sleep de zoekbalk naar of van de werkbalk en klik tot slot op Gereed. Zie Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen voor details.