Zien welke versie van Firefox u gebruikt | Handleiding

Zien welke versie van Firefox u gebruikt

In veel gevallen is het belangrijk om te weten welke versie van Firefox u gebruikt om u te helpen een probleem op te lossen, of alleen om te weten of Firefox up-to-date is. U kunt dit als volgt zien.

• Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu , klik op help Help-29 Help en selecteer Over Firefox.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Over Firefox. Het venster Over Mozilla Firefox verschijnt. Het versienummer wordt onder de naam Firefox vermeld.
    Dit is een voorbeeld van hoe het venster Over Mozilla Firefox eruitziet:
Fx56AboutFirefox-macOS Fx56AboutFirefox Fx56_about-firefox_Linux
Noot: standaard zal het openen van het venster Over Mozilla Firefox een updatecontrole starten. Als er een bijgewerkte versie van Firefox beschikbaar is, zal deze automatisch worden gedownload. Voor meer informatie, zie Firefox bijwerken naar de meest recente versie.