X-Ray Goggles installeren

Het enige wat u hoeft te doen om X-Ray Goggles te installeren is het toevoegen ervan aan uw bladwijzerwerkbalk.

Uw bladwijzerwerkbalk inschakelen

Afhankelijk van de browser die u gebruikt, zijn er iets verschillende manieren om de bladwijzerwerkbalk (ook bekend als de “Bladwijzerbalk” in Chrome en Safari, of de “werkbalk Favorieten” in Internet Explorer) in te schakelen.

Als u Firefox in Windows of Linux gebruikt:

• Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en selecteer Bladwijzerwerkbalk in het pop-upmenu.

Als u Firefox op een Mac gebruikt:

• Klik in de menubalk op Beeld, selecteer Werkbalken en selecteer Bladwijzerwerkbalk.
    enable bookmarks toolbar for mac

De X-Ray Goggles-knop naar uw bladwijzerwerkbalk slepen

Bezoek de installatiepagina van X-Ray Goggles en sleep de gele activeringsknop naar uw bladwijzerwerkbalk.

X-ray button in Mac toolabar

Bewerk het web!

Klik zodra u een webpagina bezoekt die u wilt aanpassen op de X-Ray Goggles-knop en begin met knutselen. Hier vindt u meer details over hoe u dat doet.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1xKvCgP