Whatsapp is niet beschikbaar voor Firefox OS - Chatten met Facebook Messages of LINE | Handleiding

Whatsapp is niet beschikbaar voor Firefox OS - Chatten met Facebook Messages of LINE

WhatsApp is niet beschikbaar voor Firefox OS, maar Facebook messages of LINE zijn goede alternatieven. Hier wordt uitgelegd hoe u met chatten kunt beginnen.

Noot: mogelijk zijn er een aantal apps van derden die met WhatsApp kunnen communiceren.

Facebook Messages

Snel berichten versturen met bekenden op Facebook.

1. Installeer Facebook vanaf de Facebook Firefox Marketplace als u dit nog niet hebt.
  2. Open de Facebook-app, tik op het berichtenpictogram en selecteer de nieuwe chatknop.

New FB Message

3. Begin met het intypen van de naam van de gewenste persoon en er verschijnt een lijst van uw vrienden. Zodra u de naam van de gewenste persoon ziet, tikt u er op.

Select a friend

• Om nog een persoon aan de chat toe te voegen tikt u rechts van de eerste naam en typt u de naam in van een andere vriend. Tik daarna op de vriend die u wilt toevoegen.

Add a friend

4. U kunt er nu op los chatten. Vergeet niet op Send te tikken nadat u een bericht hebt getypt.

LINE Messaging

Deel afbeeldingen en chat met vrienden over de hele wereld.

Noot: LINE is direct beschikbaar voor klanten van Telefónica en gebruikers in landen zonder Telefónica. Als Telefónica in uw land beschikbaar is maar u geen klant bent, zal LINE over zes maanden ook voor u beschikbaar zijn.
  1. Installeer LINE door de Marketplace op uw Firefox OS-telefoon te bezoeken.
  2. Start de LINE-app. Volg de stappen op het scherm om een nieuwe account te registreren of meld u aan als u er al een hebt.
  3. Nadat u bent aangemeld, kunt u kiezen voor het automatisch importeren van vrienden vanuit het adresboek van uw telefoon. Ga om vrienden één voor één toe te voegen naar het volgende scherm, tik op het pictogram Friends in het bovenste menu en klik op Add Friends om op ID te zoeken.

add friends line

4. Nadat u uw vrienden hebt toegevoegd, bent u klaar om te chatten! Tik op de chatballon in het bovenste menu en daarna op New Chat.

start chat line

5. Selecteer de vrienden waarmee u wilt chatten en raak Chat aan om het berichtvenster te openen.

group chat line

6. Als woorden niet genoeg zijn, kunt u zichzelf uitdrukken via afbeeldingen. Raak het pijltje boven in het chatscherm aan om opties voor die bepaalde conversatie te zien. Van daaruit kunt u afbeeldingen versturen, meldingen aan- en uitzetten of een persoon blokkeren.

more chat options line

Tip: maak groepen aan voor uw favoriete vrienden. Via uw contactenlijst zult u eenvoudig uw groepsgesprekken kunnen voeren.

Deel dit artikel: http://mzl.la/14ECI2M