Werkt Firefox in Windows 8/RT?

(Doorgestuurd vanaf Does Firefox work on Windows 8/RT?)

Wilt u uw computer upgraden naar of een nieuwe computer aanschaffen met Windows 8? Of een nieuwe tablet met Windows 8 of Windows RT (zoals de Surface)? Dit artikel geeft uitleg over uw opties voor het gebruiken van Firefox op Windows 8.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

Werkt Firefox in de desktopweergave van Windows 8?

Firefox 17 is de eerste versie die officieel Windows 8 in de desktopweergave ondersteunt, hoewel de eerdere versies van Firefox zonder grote problemen zouden moeten werken. Zie Firefox 17 system requirements voor meer details.

Werkt Firefox in de Windows 8 Metro-interface?

Er is nu experimentele ondersteuning voor de Windows 8 Metro-interface in Firefox Nightly. Als u technisch bent aangelegd, zien we graag uw hulp bij het testen van de Windows 8 Metro-ondersteuning in Firefox Nightly tegemoet. Meer info is te vinden in dit artikel: Hoe start ik Firefox voor Windows 8 Touch.

Werkt Firefox in Windows RT?

Firefox is niet beschikbaar voor Windows RT.