Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? | Handleiding

Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat?

Android 2.2- en ARMV6-apparaten: met ingang van januari 2015 zullen Android 2.2- en ARMV6-apparaten geen automatische updates meer ontvangen of ondersteuning voor Firefox verkrijgen. Kijk in uw app Instellingen of bekijk de informatie van uw fabrikant om te bepalen welke versie van Android zich op uw apparaat bevindt.

Firefox is compatibel met apparaten die Android 2.3 en hoger gebruiken. Installatie vereist ongeveer 24 MB interne opslagruimte, 384 MB aan RAM en een beeldscherm dat minstens 320 pixels hoog en 240 pixels breed is. U kunt Firefox voor Android downloaden of naar Firefox zoeken in de Google Play store.

Belangrijk: als u naar Firefox zoekt in de Google Play store en Firefox voor Android niet kunt vinden, is uw apparaat mogelijk niet compatibel.

Firefox is NIET beschikbaar voor iOS (iPhone, iPad, iPod Touch), Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS of andere besturingssystemen voor mobiel.

Deel dit artikel: <a href="http://mzl.la/14wAMgM">http://mzl.la/14wAMgM</a>