Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? | Handleiding

Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat?

Firefox is ook beschikbaar op Android- en Apple-telefoons en -tablets. Gebruik het met Firefox Accounts om uw bladwijzers, wachtwoorden en navigatiegeschiedenis tussen uw desktop en mobiele apparaten te synchroniseren.

Android-apparaten

Android 4.0 en eerdere versies: vanaf september 2017 en Firefox versie 56 wordt alleen Android 4.1 en hoger ondersteund. Als u Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of een eerdere versie gebruikt, wordt aanbevolen een upgrade naar een meer recente versie van Android uit te voeren.

Firefox is compatibel met apparaten die Android 4.1 of hoger gebruiken. ARMv6-apparaten en Android-versies ouder dan 4.1 worden niet meer ondersteund. Installatie vereist ongeveer 50 MB interne opslagruimte, 384 MB aan RAM en een beeldscherm dat minstens 320 pixels hoog en 240 pixels breed is. U kunt Firefox voor Android downloaden of naar Firefox zoeken in de Google Play store.

Belangrijk: als u naar Firefox zoekt in de Google Play store en Firefox voor Android niet kunt vinden, is uw apparaat mogelijk niet compatibel.

iPads, iPhones en iPod touch-apparaten

Firefox is beschikbaar op iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten met iOS 8.2 en hoger. Voor meer infor, zie Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal?

Andere mobiele apparaten

Firefox is NIET beschikbaar voor Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS of andere besturingssystemen voor mobiel.