Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat?

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 16932
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update, kw, summary
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Firefox voor Android

Firefox is beschikbaar voor Android 2.1 of hoger. Het volgende is vereist:

• Een telefoon met een ARMv7-processor.
  • Ongeveer 17MB intern of SD-geheugen. Firefox werkt het beste op apparaten met ten minste 512MB RAM.

Download Firefox voor Android of zoek naar Firefox in de Market-app.

Als Firefox niet wordt gevonden wanneer u het probeert te downloaden of in de Android Market zoekt, wordt uw apparaat wellicht niet ondersteund. Controleer de lijst van ondersteunde apparaten hieronder.

Ondersteunde telefoons - getest:

• HTC
    • Desire
    • Desire S
    • Desire Z (T-Mobile G2)
    • Desire HD (AT&T Inspire 4G)
    • Droid Incredible
    • EVO 3D
    • EVO 4G
    • EVO Shift 4G
    • Glacier (T-Mobile myTouch 4G)
    • Incredible S (HTC Droid Incredible 2)
    • Nexus One
    • Sensation (HTC Pyramid)
    • Thunderbolt 4G
  • Kyocera M9300 (Echo)
  • LG
    • G2X (T-Mobile P999)
    • Optimus 2X
    • Optimus Black (P970)
    • Optimuz Z
  • Motorola
    • Atrix 4G
    • Bravo
    • Cliq 2
    • Defy
    • Droid 2, Droid 2 Global
    • Droid Pro
    • Droid X
    • Droid X2
    • Flipside MB508
    • Photon 4G (MB855)
  • Nokia N900
  • Samsung
    • 4G LTE SCH-i520/Inspiration/Droid Charge/Stealth V
    • Continuum (i400)
    • Infuse 4G
    • Galaxy S (i9000, Captivate, Fascinate, Vibrant, Epic 4G)
    • Galaxy S2
    • Nexus S
    • T-Mobile Sidekick 4G
  • Sharp
    • Galapagos 003SH
    • Galapagos 005SH
  • Sony Ericsson Xperia PLAY R800 / R800i (SE Zeus)
  • T-Mobile SGH-T839 (Sidekick 4G)

Ondersteunde tablets - getest:

• Acer Iconia Tab A500
  • Advent Vega (P10AN01)
  • Archos 101 Internet Tablet
  • Dell
    • Streak
    • Streak 7
  • HTC Flyer
  • Huawei Ideos S7
  • Motorola Xoom
  • POV Mobii Tegra Tablet
  • Samsung
    • Galaxy Tab
    • Galaxy Tab 10.1
  • Viewsonic gTablet

Bekijk een volledige lijst van ondersteunde en niet-ondersteunde apparaten op onze System Requirements-wiki.

Firefox voor Maemo

Firefox is beschikbaar voor de Nokia N900, die het Maemo-besturingssysteem gebruikt. Download Firefox voor Maemo.

Firefox Home voor iPhone

Apples restricties beletten ons om Firefox voor iOS-apparaten (iPhone, iPad, iPod Touch) uit te geven. U kunt echter Firefox Home installeren, een gratis app waarmee u toegang tot de tabbladen, bladwijzers en geschiedenis van Firefox op uw desktop krijgt op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Overige apparaten

Firefox is niet beschikbaar voor Symbian, Windows Mobile, Blackberry of overige mobiele apparaten. Zie de pagina Firefox Mobile Platforms voor details.

Desktopcomputers

Als Firefox niet beschikbaar is voor uw telefoon, kunt u toch de mobiele Firefox op uw Mac-, Windows-, of Linux-PC proberen. Download de emulator voor Firefox mobiel voor het testen van mobiele websites of Firefox-add-ons.