Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat?

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 108503
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Android 2.2- en ARMV6-apparaten: met ingang van januari 2015 verkrijgen Android 2.2- en ARMV6-apparaten geen automatische updates of ondersteuning voor Firefox meer. Kijk in uw app Instellingen of bekijk de informatie van uw fabrikant om te bepalen welke versie van Android zich op uw apparaat bevindt.

Firefox is compatibel met apparaten die Android 2.3 en hoger gebruiken. Installatie vereist ongeveer 24 MB interne opslagruimte, 384 MB aan RAM en een beeldscherm dat minstens 320 pixels hoog en 240 pixels breed is. U kunt Firefox voor Android downloaden of naar Firefox zoeken in de Google Play store.

Firefox is sinds kort beschikbaar op iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten met iOS 8 en hoger, maar het is momenteel beperkt tot een aantal landen. Lees hier meer over in Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal?

Belangrijk: als u naar Firefox zoekt in de Google Play store en Firefox voor Android niet kunt vinden, is uw apparaat mogelijk niet compatibel.

Firefox is NIET beschikbaar voor Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS of andere besturingssystemen voor mobiel.