Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren | Probleemoplossing

Websites melden dat cookies worden geblokkeerd - Cookies deblokkeren

Dit artikel beschrijft hoe u problemen kunt oplossen die betrekking hebben op websites die melden dat cookies worden geblokkeerd of zijn uitgeschakeld. Voor meer informatie over cookies, zie Cookies - Informatie die websites op uw computer opslaan.

Cookie-instellingen controleren

Firefox kan zo zijn ingesteld dat cookies niet worden geaccepteerd. Om cookies in te schakelen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Privacy.

3. Stel Firefox zal: in op Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis. Custom History Fx 5 - Win Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Zorg ervoor dat Cookies van websites accepteren is aangevinkt.
  5. Zorg ervoor dat Cookies van derden accepteren is aangevinkt.
  6. Klik op Uitzonderingen….
  7. Verzeker u ervan dat de website die u wilt bezoeken niet in de lijst voorkomt.
    • Als deze in de lijst voorkomt, klik dan op de vermelding ervan en klik vervolgens op Website verwijderen.
  8. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Privacy.

3. Stel Firefox zal: in op Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis. Custom History Fx 5 - Win Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Zorg ervoor dat Cookies van websites accepteren is aangevinkt.
  5. Zorg ervoor dat Cookies van derden accepteren is ingesteld op Altijd.
  6. Klik op Uitzonderingen….
  7. Verzeker u ervan dat de website die u wilt bezoeken niet in de lijst voorkomt.
    • Als deze in de lijst voorkomt, klik dan op de vermelding ervan en klik vervolgens op Website verwijderen.
  8. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .

Geschiedenis voor de betreffende website wissen

De cookies en tijdelijke gegevens die al op uw computer zijn opgeslagen kunnen de oorzaak van het probleem zijn. Verwijder deze en controleer vervolgens of het probleem nog aanwezig is:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.Klik in de menubalk op het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de menuknop New Fx Menu , kies Geschiedenis en klik daarna op de koppeling Alle geschiedenis tonen onder aan de lijst om het venster Bibliotheek te openen.

2. Zoek naar de website die u uit de geschiedenis wilt verwijderen door in het veld Geschiedenis doorzoeken in de rechterbovenhoek de naam van de website in te typen en daarna op EnterReturn te drukken.
  3. Klik daarna in de zoekresultaten met de rechtermuisknopHoud daarna de Ctrl-toets ingedrukt, klik in de zoekresultaten op de website die u wilt verwijderen en selecteer Deze website vergeten.
    Alle geschiedenisitems (navigatie- en downloadgeschiedenis, cookies, de buffer, actieve aanmeldingen, wachtwoorden, opgeslagen formuliergegevens, uitzonderingen voor cookies, afbeeldingen, pop-ups) voor die website zullen worden verwijderd.

History Win6 History Mac6 History Lin6
  4. Sluit tot slot het venster Bibliotheek.

Alle cookies en de buffer wissen

Als het verwijderen van cookies voor de website met het probleem de foutmelding niet heeft opgelost, wis dan alle cookies die op uw computer zijn opgeslagen, en wis de buffer van Firefox:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik in de menubalk op het menu Extra en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Selecteer Alles in het vervolgkeuzemenu Te wissen tijdsperiode:.
  3. Klik op het pijltje naast Details om de items die kunnen worden gewist weer te geven.
  4. Selecteer zowel Cookies als Buffer.
  5. Klik op Nu wissen.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik in de menubalk op het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Selecteer Alles in het vervolgkeuzemenu Te wissen tijdsperiode:.
  3. Klik op het pijltje naast Details om de items die kunnen worden gewist weer te geven.
  4. Selecteer zowel Cookies als Buffer.
  5. Klik op Nu wissen.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu , kies Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen….
  2. Selecteer Alles in het vervolgkeuzemenu Te wissen tijdsperiode:.
  3. Klik op het pijltje naast Details om de items die kunnen worden gewist weer te geven.
  4. Selecteer zowel Cookies als Buffer.
  5. Klik op Nu wissen.

Gebaseerd op informatie van Websites report cookies are disabled (mozillaZine KB)

Deel dit artikel: http://mzl.la/O81tBb