Webpagina’s op uw TV bekijken met Roku en Firefox voor Android

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Deze functie wordt spoedig voor alle gebruikers van Firefox voor Android beschikbaar. Probeer hem ondertussen in Firefox Beta.

Bekijk uw favoriete webpagina’s op een groter scherm met Roku en Firefox voor Android. Stel eenvoudig uw Roku in op hetzelfde wifi-netwerk als uw Android-apparaat en volg deze makkelijke instructies:

1. Start Firefox op uw Android-apparaat en open de webpagina die u wilt spiegelen.
  2. Tik op de menuknop De sjabloon ‘androidmenulocation’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie., selecteer Extra en daarna Tabblad spiegelen.

tab mirror chromecast
  3. Kies bij de vraag Verzenden naar apparaat uw Roku-apparaat.
    send to device roku
  4. Tik om het spiegelen van het tabblad te stoppen op de menuknop en selecteer Spiegelen stoppen.
Video’s: het is in Firefox voor Android ook mogelijk om webvideo’s op uw TV te bekijken. Zie Firefox voor Android gebruiken om video’s naar uw Roku te verzenden om te beginnen.