Een webpagina delen via Firefox-services

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox bevat een ingebouwde functie waarmee u via enkele klikken webpagina’s kunt delen. Er zijn geen extra add-ons of software vereist.

Uw sociale netwerken toevoegen aan Firefox

1. Klik op het deelpictogram share icon fx in Firefox. (Zie Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen voor meer info over het verplaatsen van knoppen naar een andere positie.)
    share fx
  2. Als u deze functie voor het eerst gebruikt, kies dan het sociale netwerk dat u wilt toevoegen. Volg de prompts om u aan te melden.
  3. Uw favoriete sociale netwerken verschijnen als pictogrammen.
    share fx icons

Een koppeling delen

1. Open de pagina die u wilt delen.
  2. Klik op het deelpictogram share icon fx in Firefox.
  3. Kies het sociale netwerk waarop u de pagina wilt delen.
    share twitter