Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 80411
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Dit artikel beschrijft wat u kunt doen als u geen geluid hoort in Firefox.

• Als u wilt dat Firefox een “klik”-geluidseffect geeft wanneer u op een koppeling klikt, en als u andere kleine geluidseffecten wilt gebruiken tijdens het bekijken van pagina’s, probeer dan de extensie Navigational Sounds.

Dempen van Firefox- en plug-in-geluid opheffen

1. Open Firefox en speel inhoud af die geluid bevat: een HTML5-video met audiospoor op deze Firefox-videopagina, een Flash-geluid, etc.
  2. Klik op het volumepictogram in de Windows-taakbalk.
  3. Zorg ervoor dat het vakje Dempen niet is aangevinkt en de schuifregelaar zich niet onderaan bevindt.
  1. Open Firefox en speel inhoud af die geluid bevat: een HTML5-video met audiospoor op deze Firefox-videopagina, een Flash-geluid, etc.
  2. Klik op het volumepictogram in de Windows-taakbalk.
  3. Klik op Mixer. Het venster Volumemixer zal verschijnen.
  4. Zorg ervoor dat de schuifregelaars van Mozilla Firefox en plug-ins (zoals Adobe Flash Player) niet zijn gedempt en zich niet onderaan bevinden.

Win7 Volume Mixer

Uw geluidsapparaat controleren

Controleer of het geluidsapparaat (zoals speakers of een hoofdtelefoon) is ingeschakeld en goed met de computer is verbonden.

Overige oplossingen

Controleer of andere toepassingen op uw computer geluid kunnen afspelen. Als dat niet zo is:

Als Firefox de enige toepassing is waarbij u geen geluid hoort:

Controleer of andere toepassingen op uw computer geluid kunnen afspelen. Als Firefox het enige programma is waarbij u geen geluid hoort:

Als geen enkel apparaat geluiden kan afspelen:

Controleer of andere toepassingen op uw computer geluid kunnen afspelen. Als Firefox ide enige toepassing is die geen geluiden afspeelt:

Als u in geen enkele toepassing geluiden kunt horen:

• Controleer of het geluidsapparaat (zoals speakers of een hoofdtelefoon) is ingeschakeld en goed met de computer is verbonden.