Wat is er nieuw in Firefox voor Android

Als u onlangs hebt bijgewerkt naar de nieuwe Firefox, lees dan Firefox voor Android upgraden – veelgestelde vragen.

Bedankt dat u Firefox voor Android probeert. We brengen continu verbeteringen aan, en met deze versie ontvangt u de volgende updates:

Versie 83 (aankomend)

• Nieuw ondersteunde add-ons: FoxyProxy, Bitwarden, AdGuard AdBlocker, Tomato Clock, LeechBlock NG, Web Archives en Ghostery. Bekijk hier al onze ondersteunde add-ons.
  • Bug- en prestatieverbeteringen

Versie 82

• Nieuw ondersteunde add-ons: Video Background Play Fix en Google Search Fixer. Bekijk hier al onze ondersteunde add-ons.
  • Optie om onlangs gesloten tabbladen in uw tabbladvak of paneel Geschiedenis te openen. Lees meer over tabbladen in Firefox voor Android.
  • Cookies van websites die u 30 dagen niet meer hebt bezocht of cookies die door doorsturen van bekende trackerwebsites zijn geplaatst automatisch verwijderen. Meer info over dit nieuwe onderdeel van Verbeterde bescherming tegen volgen.
  • Aanvullende ondersteuning voor het in Firefox openen van koppelingen vanuit apps van derden.