Wat is mijn versie van Firefox OS? | Handleiding

Wat is mijn versie van Firefox OS?

Sommige ondersteuningsartikelen verwijzen naar verschillende versies van Firefox OS en wellicht vraagt u zich af welke versie u hebt. Geen zorgen, u komt hier eenvoudig achter. Zo doet u dit:

1. Open de app Instellingen op uw apparaat.
  2. Scroll omlaag en selecteer Apparaatgegevens.
  3. Zoek in het scherm Apparaatgegevens naar het versienummer onder Software.
    • Firefox OS 1.0.1.0 betekent dat u versie 1.0.1 hebt
    • Firefox OS 1.1.0.0 betekent dat u versie 1.1 hebt

Voor informatie over het bijwerken van uw apparaat, zie Bijwerken naar een nieuwe versie