Wat is er met Firefox Home gebeurd?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox Home was een gratis toepassing die met Firefox Sync werkte en directe toegang tot de geschiedenis, open tabbladen en bladwijzers van Firefox op uw desktop bood op uw iPhone, iPad of iPod Touch. De Firefox Home iOS-app is niet meer beschikbaar om te downloaden. Als u de app op dit moment hebt geïnstalleerd, zal deze voorlopig nog blijven werken.

Hoewel de app nog steeds te gebruiken is, kunnen we niet zeggen hoe lang gegevens met uw andere apparaten zullen worden gesynchroniseerd. Als u problemen met de app in zijn huidige vorm hebt, zijn hier enkele meest voorkomende vragen en problemen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord voor Firefox Sync bent vergeten, kunt u dit opnieuw instellen.
Deze actie moet op uw desktop worden uitgevoerd.

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op uw Mozilla-account (uw e-mailadres of aanmelden).
  3. Klik Account beheren (of bezoek https://accounts.firefox.com).
  4. Op de Mozilla-accountpagina, scroll naar beneden naar de sectie Beveiliging en klik op de knop Wijzigen… naast Wachtwoord.
  5. Volg de stappen om uw oude en nieuwe wachtwoorden in te geven, en klik op Opslaan om af te ronden.

Ik weet niet waar mijn herstelsleutel is

Zie Waar kan ik mijn Firefox-herstelsleutel vinden?

Ik krijg een melding “Aanmelden mislukt - Fout bij het ophalen van gegevens”

Als deze foutmelding ontvangt, is het mogelijk dat uw Firefox-gegevens niet volledig zijn gesynchroniseerd voordat u zich bij Firefox Home probeerde aan te melden. Als u Firefox in de modus Privénavigatie gebruikt, Firefox zo hebt ingesteld dat geschiedenis niet wordt bewaard, of als u Firefox afsluit voordat het de eerste synchronisatie volledig heeft afgerond, kan deze fout optreden.

Als u Privénavigatie gebruikt, schakel het dan uit, stel uw Sync-gegevens opnieuw in en voeg uw apparaten opnieuw toe aan uw Sync-account. Verzeker u er daarna van dat u wacht totdat Firefox het synchroniseren van uw gegevens volledig heeft voltooid voordat u zich bij Firefox Home probeert aan te melden.

Ik krijg een melding “Kan niet synchroniseren - Communicatie met de server is mislukt”

Deze melding betekent doorgaans dat Firefox Home problemen heeft bij het verbinden met de Firefox Sync-server. Dit kan het gevolg zijn van een van de volgende situaties:

• U bent niet verbonden met het internet. Verzeker u ervan dat u met WiFi bent verbonden of dat u zich op een locatie met goede ontvangst bevindt.
  • Uw WiFi-toegangspunt of -netwerk vereist aanmelding via een website. Sommige netwerken lijken wel verbinding te maken, maar vereisen een aanmelding voordat verkeer wordt toegestaan. Open de website op uw iPhone in Safari en meld u aan voordat u zich bij Firefox Home probeert aan te melden.
  • Uw netwerk blokkeert toegang tot de Firefox Sync-servers. Bespreek dit met uw netwerkbeheerder.