Wat is Firefox Home voor iOS (iPhone en iPad)?

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 5423
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Firefox Home is een gratis toepassing die met Firefox Sync werkt en u directe toegang tot de geschiedenis, open tabbladen en bladwijzers van Firefox op uw desktopmachine geeft op uw iPhone of iPod Touch. Daarnaast levert het de functionaliteit van Firefox’ “Awesome bar”, waarmee u met zo min mogelijk typewerk uw favoriete websites kunt benaderen.

Functies

Wanneer u met uw Firefox Sync-account bent verbonden, zal Firefox Home u toegang geven tot:

• Zoeken met de Awesome bar in uw open tabbladen, bladwijzers en navigatiegeschiedenis. Hebt u de route naar het restaurant nodig waarover u net op uw desktopmachine aan het lezen was? De bevestigingscode voor uw vlucht? Begin eenvoudig met typen in de zoekbalk en deze pagina’s liggen direct binnen handbereik.
  • Directe toegang tot de open tabbladen op uw desktopversie van Firefox. U kunt doorgaan waar u was gebleven via toegang tot de open tabbladen op uw desktopmachine.
  • Directe toegang tot de bladwijzers op uw desktopversie van Firefox. Wordt u er gek van dat u steeds de volledige URL van een website waarvoor u op uw desktopmachine een bladwijzer hebt gemaakt moet intypen? Dat hoeft nu niet meer. Al uw bladwijzers zijn direct toegankelijk.
  • Zoeken op het web. Als een website zich niet in uw bladwijzers, geschiedenis of tabbladen bevindt, zal de Awesome bar het web voor u doorzoeken.
  • Totale beveiliging. Al uw gegevens zijn versleuteld en uw geheime wachtzin verzekert u ervan dat alleen u ze kunt benaderen.

Hoe kom ik aan Firefox Home?

U kunt Firefox Home gratis downloaden in de iTunes Store.

Hoe stel ik Firefox Home in?

Eerst dient u Firefox Sync op uw dekstopmachine te installeren en in te stellen. Vervolgens haalt u Firefox Home op vanaf de iTunes-winkel en verbindt u het met uw Firefox Sync-account. Zie Firefox Home instellen op uw iOS-apparaat (iPhone en iPad) voor gedetailleerde instructies.

Hoe gebruik ik Firefox Home?

Zoeken, tabbladen en bladwijzers zijn beschikbaar door op de knoppen onder in het toepassingvenster te tappen. Tijdens het zoeken hoeft u enkel woorden die aan de website die u probeert te vinden zijn gerelateerd in te typen. Firefox Home zal de titels en URL’s van uw open tabbladen, bladwijzers en navigatiegeschiedenis doorzoeken op overeenkomsten. Zie het artikel Firefox Home gebruiken op uw iOS-apparaat (iPhone en iPad) voor gedetailleerde instructies.

Wat als ik problemen heb met Firefox Home?

Zorg er allereerst voor dat u de meest recente versie van Firefox Home hebt. Om dit te controleren:

• Open de toepassing Apple Store op uw iPhone.
  • Tap op Updates in rechteronderhoek.
    • Als u Firefox Home niet in de lijst van beschikbare updates ziet of het bericht “All Apps Are Up To Date” verschijnt, hebt u de meest recente versie.
    • Als er een update voor Firefox Home beschikbaar is, tapt u op de knop Update om deze te installeren.

Als u problemen ondervindt bij het aanmelden, zie dan Kan niet aanmelden bij Firefox Home-app op iOS - Wat te doen.

Als u een ander type probleem hebt, zie dan Problemen met aanmelding en gegevens bij Firefox Home voor iOS verhelpen.