Wat is de Firefox Marketplace? | Handleiding

Wat is de Firefox Marketplace?

De Marketplace is een winkel die apps aanbiedt die voor uw Firefox OS-apparaat zijn ontworpen. Hierdoor wordt het vinden van uw favoriete apps en het ontdekken van nieuwe eenvoudig. Het geweldige hieraan is dat de apps die u downloadt of aanschaft op meerdere apparaten of platformen kunnen worden gebruikt.

Marketplace Home

Aanmelden bij de Marketplace om uw apps op meerdere apparaten te gebruiken

U hoeft zich niet bij de Marketplace aan te melden om gratis apps te downloaden, maar als u een app wilt kopen, wordt u gevraagd zich aan te melden. Als u zich bij de Marketplace aanmeldt, worden alle apps die u downloadt (gratis en betaald) aan uw account toegevoegd. Deze kunt u daarna eenvoudig benaderen vanaf een ander Firefox OS-apparaat, of vanaf een Android-apparaat.

• U kunt zich bij de Marketplace aanmelden door op de tandwielknop in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm te tikken en daarna Aanmelden/Registreren te kiezen.

Sign-in marketplace

Zodra u bent aangemeld, kunt u de apps die u hebt gedownload altijd benaderen:

• Tik op de tandwielknop in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm en kies daarna Mijn apps.

My Apps

De Marketplace gebruikt Mozilla Persona voor het aanmelden. Voor meer informatie hierover, zie Wat is Persona en hoe werkt het?

Deel dit artikel: http://mzl.la/18e8acf