Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 33)

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox for iOS! Versie 33 brengt u de volgende update:

Nieuwe Snelle acties

U kunt nu rechtstreeks vanuit de Firefox-widget, waarmee u Snelle acties vanaf het startscherm kunt uitvoeren, zoeken in privétabbladen, privétabbladen sluiten of koppelingen bezoeken.

Lees Een Firefox-widget aan uw startscherm toevoegen voor meer informatie.

Websiteproblemen melden

Als een website niet goed werkt in Firefox, dan kunt u deze problemen nu rechtstreeks vanuit de app melden:

report site issue ios 33

Lees Websiteproblemen melden in Firefox voor iOS voor meer informatie.