Wat is er met Adaptief zoeken gebeurd?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Op sommige apparaten met Firefox OS v1.1 is Adaptief zoeken naar het startscherm verplaatst. Als u uw telefoon ontgrendelt, verschijnt het direct - naar rechts vegen is niet nodig. Lees hier hoe het werkt.

Homescreen 1.1
Niet zeker welke versie van Firefox OS u hebt? Lees hier hoe het werkt.