Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen | Probleemoplossing

Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen

Noot: dit artikel is niet van toepassing op Mac.
Noot: dit artikel is niet van toepassing op Linux.

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox.

Als Firefox een keuzevenster “Waarschuwing: plug-in reageert niet” weergeeft, betekent dit dat een plug-in, zoals Flash, er langer over doet dan verwacht om te doen wat ervan werd gevraagd. Dit artikel beschrijft enkele oplossingen en workarounds.

Firefox Plugin Hang UI

Welke actie moet ik ondernemen?

Als u de waarschuwing maar eenmaal ontvangt, kunt u op proberen op Doorgaan te klikken en de plug-in meer tijd geven om uw aanvraag te voltooien. Dit heeft niet altijd succes. Als u deze waarschuwing een tweede keer ontvangt, kunt u waarschijnlijk beter op Plug-in stoppen klikken om de plug-in meteen te laten stoppen (crashen).

Voorkomen dat plug-ins hangen

Dit kunt u doen als u de waarschuwing vaak ontvangt:

Noot: als u deze waarschuwing alleen op een bepaalde website ziet, kan uw internetbeveiligingssoftware de inhoud blokkeren. Bekijk de logbestanden van uw internetbeveiligingssoftware of neem contact op met de softwareleverancier om te zien of inhoud van de website wordt geblokkeerd.

Deze waarschuwing uitschakelen

Als u niet gewaarschuwd wilt worden als een plug-in hangt, kunt u deze waarschuwing uitschakelen door het vakje "Mij niet meer vragen" aan te vinken. Als u dat doet, zal Firefox de plug-in tot 45 seconden de kans geven om te hangen voordat deze crasht.

Als u van gedachten verandert en de waarschuwing weer wilt inschakelen, doet u het volgende:

1. Typ about:config in de locatiebalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Zoek in de pagina about:config naar de voorkeur dom.ipc.plugins.hangUITimeoutSecs.
  3. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt en kies Herinitialiseren.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1xKv8XQ