Waarom kan ik mijn wachtwoorden niet synchroniseren?

Als het selectievakje Wachtwoorden in het voorkeurenvenster van Sync is uitgeschakeld, komt dit doordat u een hoofdwachtwoord hebt ingesteld.

Firefox Sync zal uw wachtwoorden niet synchroniseren als een hoofdwachtwoord is ingesteld. Als u het synchroniseren van uw wachtwoorden wilt voortzetten, probeer dan uw hoofdwachtwoord te verwijderen alvorens te synchroniseren.

Belangrijk: zonder een hoofdwachtwoord kan iemand die toegang heeft tot uw computer de wachtwoorden die u in Firefox hebt opgeslagen inzien.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1ApHpPs