Waarom kan ik geen eigen beltoon aanmaken? | Probleemoplossing

Waarom kan ik geen eigen beltoon aanmaken?

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Het spijt ons, Firefox OS bevat nog geen mogelijkheid voor het gebruiken van eigen beltonen. We werken hard aan deze en vele andere functies. Houd ons in de gaten.

 

Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.
Ondersteuning voor ander platform verkrijgen:
Dit artikel aanpassen

Firefox OS