Waarom kan Firefox voor mobiel geen Flash afspelen op mijn apparaat?

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Flash wordt mogelijk niet ondersteund op uw apparaat om de volgende redenen:

• Uw apparaat gebruikt een ‘custom ROM’ of is een Tegra 2-apparaat met Android 4.0 of hoger

Ondersteuning voor Flash is in Firefox voor uw apparaat niet ingeschakeld, omdat de ervaring bij onze tests niet aan een acceptabele kwaliteitsstandaard heeft voldaan.

Onze verontschuldigingen voor het eventuele ongemak.