Waarom heb ik twee versies van Firefox in mijn configuratiescherm van Windows? | Probleemoplossing

Waarom heb ik twee versies van Firefox in mijn configuratiescherm van Windows?

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

Het bijwerken van Firefox 15.0 naar 15.0.1 verwijdert de vermelding van Mozilla Firefox 15.0 mogelijk niet van de lijst van geïnstalleerde programma’s in het configuratiescherm van Windows. Hoewel zowel Mozilla Firefox 15.0 als 15.0.1 worden vermeld, is er slechts EEN versie van Firefox geïnstalleerd (15.0.1). Dit is een bug die in een toekomstige versie zal worden verholpen, dus u hoeft niets te doen. Het bijwerken van Firefox 15 naar een nieuwere versie van Firefox verwijdert de vermelding van Mozilla Firefox 15 mogelijk niet van de lijst van geïnstalleerde programma’s in het configuratiescherm van Windows. Hoewel zowel Mozilla Firefox 15 als de nieuwere versie worden vermeld, is er slechts EEN versie van Firefox geïnstalleerd (de nieuwe). Dit is een bug die in een toekomstige versie zal worden verholpen, dus u hoeft niets te doen.

Als u Firefox al hebt gede-installeerd door een van de vermeldingen van Mozilla Firefox in de lijst van geïnstalleerde programma’s te selecteren, dient u Firefox opnieuw te installeren. Zie Firefox installeren in Windows voor instructies.