Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten | Probleemoplossing

Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten

Via de hoofdwachtwoord-functie kunt u alle lokaal opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden beschermen met een hoofdwachtwoord. Als u uw hoofdwachtwoord bent vergeten, moet u dit herinitialiseren.

Waarschuwing: het opnieuw instellen van uw hoofdwachtwoord verwijdert al uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden.
  1. Typ de volgende locatie in de adresbalk:
    chrome://pippki/content/resetpassword.xul
  2. Druk op EnterReturn.
  3. De pagina ‘Hoofdwachtwoord herinitialiseren’ verschijnt. Klik op de knop Herinitialiseren om uw hoofdwachtwoord opnieuw in te stellen.
Onthoudt: het opnieuw instellen van uw hoofdwachtwoord verwijdert al uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden.