Uw Firefox-ervaring beoordelen (Heartbeat)

Mozilla werkt hard aan het verbeteren van Firefox, en we hebben uw hulp nodig om dit mogelijk te maken. Terwijl u Firefox gebruikt, kunt u worden geselecteerd om uw ervaring te beoordelen. Uw feedback geeft ons een actueel begrip van uw behoeften, zodat we hierop snel kunnen acteren. We gebruiken Heartbeat ook voor het versturen van enquêtes over Mozilla-producten, het internet, of huidige voor gebruikers relevante gebeurtenissen. Ook kunt u een notificatie van Heartbeat zien als u een versie van Firefox gebruikt die sterk is verouderd.

‘Please Rate Firefox’-prompt

Voor een klein aantal gebruikers zal de prompt Please Rate Firefox verschijnen. Als u deze prompt ziet, selecteert u eenvoudig een sterbeoordeling, en Firefox meldt dit terug aan Mozilla.

heartbeat

Nadat u Firefox beoordeelt, wordt een nieuw tabblad geopend met aanvullende hulpbronnen voor gebruikelijke problemen en nieuwe functies, zodat u direct hulp kunt krijgen.

‘Out of date’-bericht

Als u Firefox start en een notificatiebalk ziet met een Heartbeat-pictogram HeartbeatIcon , het bericht Your Firefox is critically out of date. An update is required to stay secure en een knop Update Now, dient u op Update Now te klikken om de meest recente Firefox-versie te downloaden en te installeren.
Heartbeat-Fx55CriticalUpdatePrompt
Dit bericht wordt weergegeven als een verouderde versie van Firefox een ernstig beveiligingsrisico vormt.

De prompt uitschakelen

Als u deze prompts of berichten liever nooit wilt zien, kunt u uw instellingen wijzigen:

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik aanvaard het risico! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Zoek naar de voorkeursinstelling browser.selfsupport.url en dubbelklik hierop.
  3. Verwijder de waarde (laat deze leeg) en klik op OK.
  1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik aanvaard het risico! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Zoek naar de voorkeursinstelling extensions.shield-recipe-client.enabled.
  3. Stel de waarde van de voorkeursinstelling in op false door hierop te dubbelklikken.
  1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik aanvaard het risico! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Zoek naar de voorkeursinstelling app.normandy.enabled.
  3. Stel de waarde van de voorkeursinstelling in op false door hierop te dubbelklikken.

Wat gebeurt er met mijn feedback?

Uw feedback wordt verzameld en teruggemeld naar de teams die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en verbeteren van Firefox. Uw feedback zal worden gebruikt om nieuwe functies te ontwikkelen en problemen in toekomstige versies te verhelpen.

Hoe kan ik Firefox nog meer verbeteren?

• Meld problemen via Bugzilla.
  • Deel feedback over Firefox via Input. Meld daarin heartbeat in uw reactie.