Uw contacten verwijderen in Firefox OS

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Tik op het contactenpictogram om de contactenapplicatie te openen.

Doe het volgende nadat de applicatie is geopend:

  1. Tik op het contact dat u wilt verwijderen.
  2. Tik op edit contact en scroll omlaag.
  3. Tik op Contact verwijderen en daarna op Verwijderen om het contact definitief te verwijderen.

 

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:

Illustration of hands

Vrijwilliger worden

Laat uw expertise groeien en deel deze met anderen. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank.

Meer info