Traagheid, crashen, foutmeldingen en andere problemen met mobiel verhelpen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Deze artikelen helpen u bij het oplossen van algemene problemen met Firefox voor mobiel.

Bekende problemen

Zie de uitgaveopmerkingen (en) voor informatie over bekende problemen in de nieuwste versie van Firefox mobiee voor Android.

Functies aanpassen

Zie Add-ons voor Android verkrijgen, bedieningen, opties en voorkeuren aanpassen voor informatie over het uitbreiden van de functionaliteiten van Firefox voor mobiel.

Deel dit artikel: http://mzl.la/Lo1WYO