Firefox Home op iOS aanpassen

Firefox Home op uw iOS-apparaat toont uw Snelkoppelingen (vaak en recent bezochte pagina’s), Uw bibliotheek, onlangs bezochte tabbladen, onlangs opgeslagen bladwijzers en trending artikelen op Pocket.

Lees hier hoe u uw Firefox Home aanpast.

Firefox Home als uw startpagina instellen

Lees Een startpagina instellen in Firefox voor iOS voor info over hoe u uw startpagina instelt op Firefox Home.

Firefox Home bekijken

1. Tik op de adresbalk.
  2. Tik op Startpagina.

Firefox Home aanpassen

1. Tik onderaan uw startpagina op Startpagina aanpassen.
  2. Tik op Snelkoppelingen.
    • Tik op de schakelaar naast Snelkoppelingen om deze in (blauw) of uit (kleurloos) te schakelen.
    • Tik op de schakelaar naast Gesponsorde snelkoppelingen om gesponsorde snelkoppelingen in (blauw) of uit (kleurloos) te schakelen.
    • Tik op Rijen om te selecteren hoeveel rijen met snelkoppelingen u wilt zien.
  3. Tik op < Startpagina om terug te keren naar het vorige scherm.
    • Tik op de schakelaar naast Terugspringen om dit aan (blauw) of uit (helder) te zetten.
    • Tik op de schakelaar naast Onlangs opgeslagen om dit aan (blauw) of uit (helder) te zetten.
    • Tik op de schakelaar naast Onlangs bezocht om dit aan (blauw) of uit (helder) te zetten.
    • Tik op de schakelaar naast Recente zoekopdrachten om dit aan (blauw) of uit (helder) te zetten.
    • Tik op de schakelaar naast Tot nadenken stemmende verhalen om dit aan (blauw) of uit (helder) te zetten.

Een snelkoppeling verwijderen

Als u sommige van deze websites niet wilt weergegeven, kunt u ze eenvoudig verwijderen:

1. Houd uw vinger op op de website die u wilt verwijderen tot een menu verschijnt.
  2. Tik op Verwijderen.

Een snelkoppeling vastmaken

Om ervoor te zorgen dat een website bij uw snelkoppelingen blijft:

1. Houd uw vinger op de website tot een menu verschijnt.
  2. Tik op Toevoegen aan snelkoppelingen.