Een toegangscode en Touch ID instellen in Firefox

Voor extra beveiliging werkt Firefox met Touch ID van Apple, zodat u uw wachtwoorden kunt beheren met uw vingerafdruk of toegangscode.

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Scroll omlaag naar Privacy en tik op Touch ID & toegangscode.
  4. Tik op Toegangscode aanzetten.
  5. Voer een 4-cijferige toegangscode naar keuze in.
  6. Optioneel: als u uw vingerafdruk wilt gebruiken voor toegang tot uw opgeslagen aanmeldingen in plaats van dat u een toegangscode moet invoeren, tikt u op de schakelaar naast Touch ID gebruiken om dit in te schakelen.
    touch id ios
  7. De schakelaar wordt blauw switchonios zodra Touch ID is geactiveerd.