Een toegangscode en Face ID instellen in Firefox voor iOS

Voor betere beveiliging kunt u ervoor kiezen om Face ID, Touch ID of een toegangscode in te schakelen om uw opgeslagen wachtwoorden te benaderen.

Face ID, Touch ID of toegangscode voor aanmeldingen inschakelen

Apple Face ID en Touch ID zijn alleen beschikbaar in bepaalde iOS-versies en apparaten.
  1. Tik op de menuknop onderaan het scherm (het menu bevindt zich aan de bovenzijde als u een iPad gebruikt):
    Firefox ios menu icon
  2. Tik in het menupaneel op Instellingen.
    Firefox iOS settings
  3. Scroll naar beneden naar Privacy en tik op Wachtwoorden.
    Firefox iOS Passwords
  4. Als daarom gevraagd wordt, tik op OK om Firefox toe te staan om Face ID/Touch ID te gebruiken om uw opgeslagen aanmeldingen te benaderen.
  5. Tik op Doorgaan.
    Firefox iOS Passwords 2
  6. U bent helemaal klaar! Vanaf nu worden uw opgeslagen aanmeldingen bewaakt door Face ID, Touch ID of een toegangscode, afhankelijk van uw iOS-versie en apparaattype.
    Firefox iOS Passwords 4