Het Thunderbird-knopmenu weergeven in plaats van de menuwerkbalk

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De Thunderbird-knop is beschikbaar in alle ondersteunde versies van Mac OS X.

De Thunderbird-knop is een nieuwe functie die in Thunderbird 17 is toegevoegd en de menubalk vervangt. De knop bevat de meest gebruikte functies en brengt deze onder in één menu. Hierdoor wordt verticale ruimte bespaard. Dit artikel beschrijft hoe u de knop kunt inschakelen als u deze niet ziet.

Orange Firefox Button - Win1

Orange Firefox Button - Win2

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste versie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox.

Waarom zie ik de knop niet?

Om Thunderbird er als andere Windows XP-programma’s te laten uitzien wordt de menubalk weergegeven in plaats van de Thunderbird-knop, terwijl in Windows Vista, Windows 7 en Windows 8 standaard de Thunderbird-knop wordt weergegeven.In Linux wordt standaard de Thunderbird-knop weergegeven.

Hoe maak ik de knop zichtbaar?

Simpel! Schakel eenvoudig de menubalk uit! Dit doet u als volgt:

• Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en vink Menubalk in het pop-upmenu uit.

Orange Firefox Button - Win3

Ik heb de knop geprobeerd en wil graag terug

Als u liever de menubalk ziet, schakelt u deze eenvoudig weer in.

• Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en vink Menubalk in het pop-upmenu aan.

Orange Firefox Button - Win4