Template:ReportBrokenWebsite | Sjablonen

Template:ReportBrokenWebsite

Af en toe kunt u een pagina tegenkomen die in Firefox gewoon niet werkt. Als dat gebeurt, rapporteer het probleem dan als volgt bij Mozilla:

Deze instructies werken alleen bij de meest recente versie van Firefox. Werk Firefox bij als u een oudere versie gebruikt.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het menu HelpKlik in de menubalk op het menu HelpKlik boven in het Firefox-venster op het menu Help en selecteer Feedback versturen…. De pagina Uw feedback indienen wordt in een nieuw tabblad geladen.
  2. Klik op “Firefox stelde me teleur”.
  3. Beschrijf op de pagina Firefox stelde me teleur die verschijnt in het kort het probleem met de website en voer de URL in.
  4. Klik op de knop Feedback indienen.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Help Help-29 en selecteer Feedback versturen…. De pagina Uw feedback indienen wordt in een nieuw tabblad geladen.
  2. Klik op “Firefox stelde me teleur”.
  3. Beschrijf op de pagina Firefox stelde me teleur die verschijnt in het kort het probleem met de website en voer de URL in.
  4. Klik op de knop Feedback indienen.