Template:OpenThunderbirdProfileFolder

Klik rechts boven in het Thunderbird-venster op de menuknop New Fx Menu , selecteer dan Help (dit kan in sommige versies als ? verschijnen) en dan Probleemoplossingsinformatie. Het tabblad Probleemoplossingsinformatie wordt geopend.

• Klik onder de sectie Toepassingsbasics op Map tonenTonen in FinderMap openen. Er wordt een venster met daarin uw profielbestandenmap geopend.
  • Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.