Template:OpenHistoryLibrary | Sjablonen

Template:OpenHistoryLibrary

Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon , klik op Geschiedenis en klik daarna op de balk Alle geschiedenis tonen onderaan om het venster Bibliotheek te openen.Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Geschiedenis en klik daarna op de balk Alle geschiedenis tonen onderaan om het venster Bibliotheek te openen.

Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.

Laatst bijgewerkt: 2017-10-16