Template:OpenHistoryLibrary

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 16090
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: fix editor oddness
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar Geschiedenis (Voor Windows XP: klik op het menu Geschiedenis) en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.Klik in de menubalk op Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik boven in het Firefox-venster op het menu Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.Klik in de menubalk op Geschiedenis en selecteer Alle geschiedenis tonen om het venster Bibliotheek te openen.