Template:Open Add-ons | Sjablonen

Template:Open Add-ons

Klik boven in het Firefox-venster op de knop FirefoxKlik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.

• Selecteer het paneel {{{type}}} in het tabblad Add-onbeheerder.