Template:Open Add-ons

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 10075
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox (Extra in Windows XP) en klik daarna op Add-onsKlik in de menubalk op het menu Extra en klik daarna op Add-onsKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder zal worden geopendKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Add-onsKlik in de menubalk op het menu Extra en selecteer Add-onsKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Add-ons. Het venster Add-ons zal worden geopend.

• Selecteer het paneel {{{type}}} in het tabblad Add-onbeheerdervenster Add-ons.