Template:mobilecode | Sjablonen

Template:mobilecode

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

1. Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) , kies Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en tot slot Sync.
  2. De code voor het toevoegen van dit apparaat verschijnt.

sync_recovery3
Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.

Laatst bijgewerkt: 2014-03-17

Dit artikel aanpassen

Firefox for Android