Template:ImportHTMLBookmarks | Sjablonen

Template:ImportHTMLBookmarks

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

• Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Bladwijzers importeren vanuit HTML….
    Importing HTML Bookmarks - Win fx7
  • Blader in het venster Bladwijzerbestand importeren dat wordt geopend naar het HTML-bladwijzerbestand dat u wilt importeren en selecteer het bestand.
  • Klik op de knop Openen. Het venster Bladwijzerbestand importeren wordt gesloten.
  • Sluit het venster Bibliotheek.