Template:addmobiledevice

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 16650
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: Tap->tik
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie
  1. Veeg naar links, tik op het instellingenpictogram en selecteer het tabblad Voorkeuren.
  2. Tik in de sectie Sync op Verbinden.
  3. Tik in het scherm Verbinden met Sync op Ik ben niet bij mijn computer…
    Mobile Sync set up 2
  4. Voer daarna uw accountnaam (e-mailadres), wachtwoord en Sync-sleutel in en tik op Verbinden.
    Uw Sync-sleutel is een lange reeks met tekens die voor u werd aangemaakt tijdens het instellen van uw Sync-account. U kunt deze sleutel vinden door de instructies in het artikel Waar kan ik mijn Sync-sleutel vinden? te volgen.
    Uw herstelsleutel is een lange reeks met tekens die voor u werd aangemaakt tijdens het instellen van uw Sync-account. U kunt deze sleutel vinden door de instructies in het artikel Waar kan ik mijn herstelsleutel vinden? te volgen.