Template:adddevices

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 22090
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie
  1. Klik in de sectie Firefox Sync-account op Een apparaat toevoegen en het venster Een apparaat toevoegen zal worden geopend.
    Add Device Win1Add Device Mac1Add Device Lin1

2. Voer in het venster Een apparaat toevoegen de code in zoals deze op uw tweede apparaat wordt weergegeven. Klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Add Device Win2Add Device Mac2Add Device Lin2
  3. Zodra de code is geaccepteerd, zult u in Firefox de melding Apparaat verbonden zien en zal de synchronisatie van uw apparaat direct beginnen. Klik op VoltooienKlaar om het instelvenster te sluiten en naar het paneel Sync terug te keren.
    Add Device Win3Add Device Mac3Add Device Lin3
  1. Klik op de knop Startpagina (of typ about:home in de locatiebalk) om de standaard Firefox-startpagina zichtbaar te maken.
  2. Klik onder in de startpagina op de koppeling Een apparaat koppelen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
    Add Device - Win 1Add Device - Mac 1Add Device - Lin 1
  3. Voer de code van twaalf tekens die op uw andere apparaat werd gegenereerd in en klik op VolgendeVerdergaan.
    Add Device - Win 2Add Device - Mac 2Add Device - Lin 2
  4. Zodra de code is geaccepteerd, ziet u een melding Apparaat verbonden en zal uw apparaat direct beginnen met de synchronisatie. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten.