De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend | Probleemoplossing

De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend

Noot dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox.

Firefox bevat geen instelling meer voor het verbergen van de tabbladenstrook wanneer u maar één tabblad hebt geopend, maar er bestaat een add-on die u kunt downloaden om dit te wijzigen.

1. Ga naar de pagina Hide Tab Bar With One Tab op de Add-ons-website.
  2. Klik op de knop Toevoegen aan Firefox. Het downloaden zal beginnen.
  3. Klik wanneer hierom wordt gevraagd op Nu installeren om de installatie te beginnen.
  4. Klik tot slot op Nu herstarten wanneer deze melding verschijnt. Uw geopende tabbladen zullen na het herstarten worden teruggezet.

Vanaf nu zal de tabbladenstrook automatisch zijn verborgen als u maar één tabblad hebt geopend.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1alDlVM