Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen?

U gebruikt een nieuwere versie van Firefox. Zie De nieuwe Firefox eruit laten zien als de oude Firefox voor instructies die op uw versie van toepassing zijn.

Als u een update op een oudere versie van Firefox hebt toegepast, merkt u wellicht dat de tabbladen zich nu boven op de navigatiewerkbalk bevinden. Als u wilt, kunt u deze tabbladen weer onder de navigatiewerkbalk plaatsen.

Hoe plaats ik tabbladen weer onderaan zoals voorheen?

1. Typ about:config in de locatiebalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina “Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!” kan verschijnen. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Typ browser.tabs.onTop in het veld Zoeken bovenaan.
  3. Dubbelklik op de voorkeursinstelling browser.tabs.onTop om de waarde ervan in te stellen op false.

Waarom is deze wijziging aangebracht?

De belangrijkste reden is dat dit gewoon logischer is. Bij tabbladen onderaan waren het tabblad en de bedieningsknoppen samen gegroepeerd, en stond de pagina apart. Bij bovenliggende tabbladen worden deze nu allemaal samen gegroepeerd, zodat elk tabblad een eigen groep bedieningsknoppen heeft.

Dit is echter een kwestie van persoonlijke voorkeur, en u kunt dit naar wens omschakelen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1aJhc14